Nathan Vale

Tenor Nathan Vale

Nathan Vale

Voormalig winnaar van de eerste prijs en de publieksprijs van de Londen Handel Singing Competition, Nathan Vale, studeerde aan de Royal College of Music bij Ryland Davies en daarna bij de National Opera Studio waar hij verder werd begeleid met behulp van de Elmley Foundation, ENO, the Nicholas John Trust en de Seary Trust.

Met het Aarhus Symphony Orkest zong hij o.l.v. dirigent Harry Christophers het Weihnachtsoratorium en o.l.v. Paul Goodwin de aria’s uit de Johannes Passion van Bach die hij ook zong in het theater Massimo Palermo.  In de Matthäus Passion zong hij de evangelistenpartij o.a. met de London Handel Society. Hij kan zich met recht een Bach- en Handelspecialist noemen.

Daarnaast werkte Nathan al met vele andere bekende Engelse orkesten en dirigenten in zowel opera- als oratorium op beroemde podia in de Uk als ook daarbuiten. Hij werkte mee aan verschillende cd-opnames met b.v. de Quilter songs,  liederen van FInzi, Gurney, Ireland and Venables en recent nog liederen van Armstrong Gibbs.Of gebruik onderstaand formulier.
De naam van de solist wordt automatisch meegestuurd.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Comments are closed.