Intermediair voor solisten, koren, instrumentalisten, orkesten en dirigenten

We gaan voor een 10!

Over 10Vocaal

Tineke Haveman van 10Vocaal
Tineke Haveman van 10Vocaal

10VOCAAL heeft sinds 2011 ervaring als intermediair voor solisten, koren, ensembles, dirigenten en orkesten. Hierbij hebben we oog en oor voor alle partijen.Ons uitgangspunt is: enthousiaste musici willen graag werken. Koren en orkesten willen graag uitvoeringen geven met goede solisten of andere musici. 10VOCAAL brengt ze bij elkaar.

Door de snelle en praktische manier van werken is solisten boeken via 10VOCAAL voordeliger en gemakkelijker voor zowel de organisator als de solist. U kunt rekenen op: korte communicatielijnen, heldere informatie, snelle reactie op mail, zeer redelijke provisie en meedenken met oog voor uw budget, voldoen aan uw wensenlijst met betrekking tot de keuze van solisten, snelle en correcte afhandeling van betaling na de prestatie, geen kosten voor uw organisatie m.b.t. de verloning van solisten die niet zelfstandig zijn, 100% inzet en snelle actie bij het zoeken naar vervanging wanneer dit nodig is, evaluatie achteraf.

Wij werken vanuit de kernwaarden: kwaliteit, betrokken, eerlijk en transparant.

10VOCAAL is opgericht in 2011 door Tineke Haveman. Met 12 jaar ervaring als voorzitter van een oratoriumkoor heeft zij de kennis en ervaring vanuit de praktijk en weet wat de organisatie van een concert inhoudt. Ook heeft zij een zeer groot netwerk in de muziekwereld, zowel vocaal als instrumentaal.

In de loop der jaren is 10VOCAAL zich ook gaan bezighouden met het organiseren van activiteiten, voor zangers en musici, die bij dragen aan carrière- en zangontwikkeling. Voorbeelden hiervan zijn:

  • de jaarlijkse solistenpresentatie
  • masterclasses klassieke zang vanuit : i.s.m. sopraan Johannette Zomer (johannettezomer.com) en andere professionele masters
  • masterclasses opera, zang/yoga, ook vanuit Stemband Atelier (stembandatelier.nl)
  • een twee- jaarlijkse ( 5-daagse) Zomer Academie, voor zangers en musici, in Zutphen vanuit de Stichting (sparrowtree.nl)
  • opnamedagen (i.s.m. Albert van Houwelingen van (quintone.nl)
  • fotosessies: i.s.m. fotograaf Aernout Steegstra van fotostudio Rudie Wiersma te Zuidhorn. (fotowiersma.nl )

Wat als hobby is geboren is uitgegroeid tot een meedenkende organisatie, flexibel en oplossingsgericht. Onze uitdaging is de realisatie van vlekkeloos verlopende concerten en projecten.

Kortom: we gaan voor een 10!