Maarten Koningsberger

Bariton Maarten Koningsberger

Maarten Koningsberger

Bariton Maarten Koningsberger is een buitengewoon veelzijdige zanger en coach. Hij heeft een 30-tal cd’s opgenomen (van Purcell tot Mahler en van Schubert tot Jazz). Hij zingt in prestigieuze zalen en festivals over de hele wereld, o.a. de Staatsoper in Berlijn, het Theater an der Wien in Wenen, de Carnegie Hall in New York, The Baxter Hall in Kaapstad en de Hong Kong Philharmonic.
Hij word uitgenodigd door orkesten over de hele wereld, ondermeer The Academy of Ancient Music, The Orchestra of the Age of Enlightenment, Les Arts Florissants, Hong Kong Philharmonic, Tafelmusik Toronto, Die Akademie Alte Musik Berlin om te zingen met dirigenten als Jaap van Zweden, William Christie, Gustav Leonhardt, René Jacobs, Richard Egarr en Marc Minkovski. Zijn warme stemgeluid heeft hem internationaal zeer geliefd gemaakt als Liedzanger.
Hij geeft veel masterclasses en als docent was hij o.a. verbonden aan het Amsterdams Conservatorium, het Conservatoire National Supérieur de Musique et de Danse in Parijs en het Centre de Musique Baroque in Versailles.Of gebruik onderstaand formulier.
De naam van de solist wordt automatisch meegestuurd.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Comments are closed.