Verhuur

Musiceren in Nieuw Sion, een locatie met ruimte en rust!

Beste musici, dirigenten en koorbesturen,

Klooster Nieuw Sion

Sinds enige tijd heb ik contact met de organisatie van Klooster Nieuw Sion in Diepenveen (achter Deventer) . Dit is een schitterend gebouw in een omgeving van rust en ruimte waar heel goed muziek gemaakt kan worden. Er zijn verschillende ruimtes die hiervoor geschikt zijn zoals een refter en een prachtige kloosterkerk.

Boven beschreven locatie kan worden gehuurd voor repetities (koren en ensembles) en concerten. Er is mogelijkheid voor logies voor kleine groepen, voor catering (zelfzorg of ingehuurd) en veel ruimte voor bezinning en overleg. Respect voor de natuur en de stilte zijn trefwoorden die van toepassing zijn op deze inspirerende omgeving!

Voor meer informatie over deze prachtige locatie verwijs ik je naar de website: www.nieuwsion.nl

De locatie is nieuw voor bovengenoemde activiteiten en 10VOCAAL zoekt een ensemble of koor die als “pilotproject” wil dienen waarbij de organisatie tijdens het project kan ervaren wat precies nodig is om activiteiten te faciliteren en ondersteunen. Is dit iets voor jouw ensemble of koor? Laat het mij maar weten, via het emailadres hieronder!

Mocht je interesse hebben of meer informatie willen over jouw mogelijkheden: stuur mij dan een mail dan kunnen we zoeken naar een passende offerte voor jou of jouw organisatie.

Met muzikale groeten

Tineke Haveman, sionverhuur@gmail.com