Tamar Niamut

Sopraan Tamar Niamut

Tamar Niamut

Tamar Niamut studeerde aan het Fontys Conservatorium af bij Hanneke Kaasschieter en Xenia Meijer. Inmiddels wordt zij gecoacht door Xenia Meijer en Charlotte Margiono. Ze volgde masterclasses bij o.a. Adriana Fernadez, Bernarda Flinck, Roberta Alexander en Alexander Oliver. Ze werkt met verschillende bekende dirigenten en regisseurs in b.v. opera’s als: Dialoges des Carmelites, Hansel und Gretel en Dido en Aeneas.

Tamar is vast lid bij Opera Minora, geleid door regisseuse Claudia Chritern en maakt daarnaast deel uit van ensemble Podiumbeesten, opgericht door pianoduo Scholtes-Janssens.

Ook wordt Tamar Niamut regelmatig gevraagd voor oratoriumwerken zoals Alexanders Feast van Händel, de Johannes Passion en cantates van Bach, het Requiem en de Krönungsmesse van Mozart, Messe de Saint Cecile eb Gounod, Pettie Messe Solennelle van Rossini, Mis van Stravinsky en Misa Criolla van Ramirez.

Tamar werkte met Bob Zimmerman aan Sweet Sorrow in de suikerfabriek te Halfweg en speelde in de producutie Romeo en Zaliha van Holland Opera. Bij de Stichting Ipermestra werkte ze in de rol van de engel in L’Adorazione dei Magi. In het voorjaar van 2013 speelt Tamar de titelrol in Maria Nunez, geregisseerd door Machteld Bronkhorst.

Ook op coachend gebied is Tamar actief. Zo ontwikkelt zij samen met producer Matthijn den Duijf (o.a. Kyteman) een traject om talenten vanuit Studio Kytopia te begeleiden. Eerder was zij veelvuldig werkzaam als zangeres, opera-maakster en docent bij Stichting Yo! Opera (Youth Opera!) van Anthony Heidweiller.Of gebruik onderstaand formulier.
De naam van de solist wordt automatisch meegestuurd.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Comments are closed.