Susanne Weber

Sopraan Susanne Weber

Susanne Weber

Susanne Weber is geboren en opgegroeid in Enschede. Zij heeft gestudeerd in Groningen en Zwolle, waar zij in 2013 aan het ArtEZ-conservatorium haar bachelorsdiploma klassieke zang heeft behaald.
In haar jongere jaren was zij finaliste in het Christina Deutekom Junior Concours en zong zij in het welbekende kinder- en jeugdkoor Multiple Voices onder leiding van Lucy Oude Elferink.

Susanne volgt lessen bij Claudia Patacca en Harry van Berne en heeft lessen gevolgd bij o.a. Riekje Bakker, Elena Vink en Marcel Reijans. Zij nam deel aan workshops en masterclasses van o.a. Andreas Schmidt, de King’s Singers, Barbara Hannigan en Johannette Zomer.

Susanne zingt op projectbasis mee met semiprofessionele en professionele koren onder leiding van o.a. Klaas Stok, Patrick van der Linden en Wiecher Mandemaker. Ook zong zij in de opera’s van de Nederlandse Reisopera.

Susanne heeft diverse malen opgetreden als solist in liedklasprojecten onder leiding van Marien van Nieukerken, en zingt ze als soliste ook bij verschillende dirigenten en orkesten.
Op het moment maakt zij deel uit van een jong zeskoppig vrouwenensemble EVA vocaal ensemble (www.evavocaal.nl). Het repertoire bestaat onder andere uit prachtige werken van E. Whitacre, O. Gjeilo, R. Schumann en F. Poulenc.Of gebruik onderstaand formulier.
De naam van de solist wordt automatisch meegestuurd.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Comments are closed.