Joep van Geffen

Bas Joep van Geffen

Joep van Geffen

De Bas/Bariton Joep van Geffen (1977) studeerde zang aan het ArtEZ Conservatorium van Arnhem bij Harry van Berne. Hij volgde masterclasses bij Michael Chance, Beryl Forster, David Wilson-Johnson en Carolyn Watkinson. Daarna studeerde hij aan de Messiaen Academie, waar hij lessen volgde bij Harry van Berne, Harry van der Kamp en Elena Vink. Tegenwoordig wordt hij gecoacht door Hanneke de Wit.

Zijn repertoire beslaat de gehele periode van vroegbarok tot hedendaagse muziek. De afgelopen vijf jaar zong Joep diverse operarollen (waaronder Der Sprecher en zweite Geharnischte in Die Zauberflote van W. A. Mozart, Uberto in La serva padrona van G. B. Pergolesi,

Sam in Trouble in Tahiti van L. Bernstein, David in A hand of bridge van S. Barber, Dulcamara in L’elisir d’amore van G. Donizetti en Il Conte d’Almaviva in Le Nozze di Figaro van W. A. Mozart) en werkte hij als bassolist met dirigenten als Klaas Stok, Ettienne Siebens en Paul MacCreesh. Sinds oktober 2007 werkt hij voor Cappella Amsterdam en sinds september 2008 is hij verbonden aan het Groot Omroepkoor.Of gebruik onderstaand formulier.
De naam van de solist wordt automatisch meegestuurd.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Comments are closed.