Daniël Vecht

Bariton Daniël Vecht

Daniël Vecht

Daniël Vecht is een veelzijdig zanger die zijn publiek weet te raken. Hij is regelmatig te horen in de Passionen en oratoria van J.S. Bach en de missen, requiems en oratoria van de grote componisten. Hij werkte als solist met het Concertgebouw Kamerorkest en Het Orkest van Het Oosten en met dirigenten als Béni Csillag, Gijs Leenaars en Jos Vermunt.
Daniël is ook thuis in het modernere repertoire: hij zong meerdere seizoenen in de voorstellingen van de hedendaagse componist Merlijn Twaalfhoven in de grote theaterzalen van Nederland en was bas-solist in het grootschalige oratorium The Jerusalem Passion van Murray Wylie.
Naast zijn werk als zanger werkt Daniël als teamtrainer en workshopleider vanuit zijn eigen bedrijf Team Geluiden (www.teamgeluiden.nl). De programma’s van Team Geluiden zijn gericht op het vergroten van de energie, de creativiteit en het onderling vertrouwen bij teams en organisaties. Dit gebeurt door actieve en inspirerende werkvormen, én door de positieve kracht van samen zingen.Of gebruik onderstaand formulier.
De naam van de solist wordt automatisch meegestuurd.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Comments are closed.