Duo Zeloso

Duo Zeloso

Duo Zeloso

Duo Zeloso maakt muziek met passie en ijver.
Wij verzorgen de muziek bij uw borrel, verjaardag, receptie of tentoonstelling.
Ook een koffie- of lunchconcert behoort tot de mogelijkheden.
Ons repertoire bestaat uit klassieke werken voor klarinet en piano , alsook uit licht klassieke muziek en lichtvoetige Cubaanse en Antilliaanse dansen.

Tineke van der Meulen is klarinettiste en een enthousiast docente klarinet. Zij studeerde aan het Utrechts Conservatorium, waar zij in 1993 het diploma Docerend Musicus behaalde, alsmede het Diploma Ensembleleiding. Zij vervolgde haar opleiding aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam, waar zij in 1995 het diploma Uitvoerend Musicus behaalde.
Op dit moment speelt zij 1e klarinet in het Symfonisch Begeleidings Orkest en geniet ze soms van het spelen van Kamermuziek samen met diverse collega’s.
Ook is zij enthousiast dirigente van een tweetal blazersensembles.

Antoinette Wienke is pianiste en enthousiast pianodocente. Zij studeerde aan het conservatorium te Zwolle, waar zij in 1979 haar B diploma behaalde. Daarna studeerde zij nog 5 jaar bij pianist Willem Brons, docent aan het Conservatorium te Amsterdam.
Zij vindt het heerlijk om samen met anderen te musiceren en speelt al jarenlang kamermuziek in allerlei bezettingen, met verschillende instrumenten.

Of gebruik onderstaand formulier.
De naam van de instrumentalist wordt automatisch meegestuurd.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Comments are closed.