Boukje Musch

Solisten instrumentaal Boukje Musch

Boukje Musch

Boukje Musch – klarinettist

Boukje Musch (1981) begon op zevenjarige leeftijd met het volgen van muzieklessen op de muziekschool in Zutphen. Vanaf 1999 studeerde zij aan het conservatorium, waar ze in 2005 cum laude afstudeerde voor de Masteropleiding. Tijdens haar conservatorium studie studeerde Boukje een periode in New York en volgde zij diverse masterclasses. Voor mijn afstudeerscripties en stages won ze in juni 2003 de ‘Koen van Slogteren’ pedagogiek- en methodiekprijs. Na haar studie aan het conservatorium volgde Boukje diverse cursussen en lessen, waaronder lesgeven aan leerlingen met leerproblemen en leerstoornissen, muziekregistratie, pop/jazz muziek en improvisatie. Tevens heeft zij inspiratie opgedaan bij diverse auteurs, intervisiegroepen en vakorganisaties.
Als musicus mocht Boukje vele concerten geven in binnen- én buitenland. Zo maakte zij mooie tournees met diverse beroepsorkesten en ensembles, waaronder het Gelders Orkest.
Als klarinettist is Boukje verbonden aan het ‘Kurios Klarinetkwartet’. Dit kwartet vierde in november 2017 zijn vijftienjarig jubileum en heeft inmiddels vele concerten, binnen- en buitenlandse tournees en drie cd’s op zijn naam staan. Het gerenommeerde ensemble is regelmatig te beluisteren op Radio 4 en maakte opnames voor de Concertzender. De nieuwste cd van Kurios Klarinetkwartet “Triple Dutch” genaamd, kwam uit in 2015 en (o.a.) hier verkrijgbaar: bol.com. Naast het drukke bestaan van dit kwartet is Boukje werkzaam bij het symfonieorkest van stichting ‘Ars Musica’ en speelt zij regelmatig bij diverse (beroeps)orkesten en ensembles.
Boukje speelt Bb-, A- en Eb-klarinet.
www.boukjemusch.nl

Of gebruik onderstaand formulier.
De naam van de instrumentalist wordt automatisch meegestuurd.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Comments are closed.